Voor ondernemers die op zoek zijn naar

KAPITAAL EN KENNIS

Qmulus is gebouwd door 2 ondernemers, die nooit anders hebben gedacht dan vanuit een ondernemersvisie. Altijd goed luisterend naar de klanten, op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden, te groeien en te bloeien. Stap voor stap te bouwen aan een eenvoudig groot en succesvol bedrijf. Het kapitaal dat binnen Qmulus beschikbaar is, is ontstaan uit ondernemerschap en daar zetten we het graag steeds opnieuw voor in.

ACTIEVE BETROKKENHEID

Vaak is een ondernemer druk aan de slag met het bouwen van zijn eigen onderneming en het realiseren van de plannen. Door de jaren heen groeit het bedrijf en iedereen werkt hard mee. Zolang er niets tegenzit, iedereen doet wat er moet gebeuren, “de neuzen dezelfde kant op staan”, de leveranciers netjes leveren, de klanten tevreden zijn, is iedereen positief. Niets aan de hand. Maar is er voldoende kennis in huis om deze groei bij te kunnen houden? Wordt er voldoende meegedacht of tegenwicht geboden als de vraagstukken moeilijker worden? Juist in deze fase biedt Qmulus toegevoegde waarde. Omdat ons team, op zekere afstand van de ondernemer, toch graag kritisch meedenkt. Altijd op zoek naar het beste resultaat.

LEF OM TE GROEIEN

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor en dan is een betrokken sparringpartner handig en zeer waardevol. Want soms heb je als ondernemer een duwtje in de rug nodig om datgene te doen wat nodig is om de daadwerkelijke groei te accelereren. Qmulus vervult graag de rol van motivator voor creatief ondernemerschap.

ANDERS DENKEN

Na jaren werken aan je bedrijf kan je soms blind worden voor de juiste keuzes of zelfs de kansen die er liggen. Een actieve aandeelhouder als Qmulus kan hier van nut zijn. Met een frisse blik, vanuit kennis en ervaring opgebouwd, kijken onze mensen graag mee. Daardoor wordt een keuze maken makkelijker en succesvolle groei realistischer.

VISIE

Het bouwen van een business is een uitdagende onderneming en brengt heel veel positieve energie met zich mee. Maar als ondernemer kun je je niet veroorloven om stil te staan . Daardoor kan het handig zijn om een sparringpartner te hebben die over de toekomst nadenkt zodat jij gefundeerdere beslissingen kunt nemen over het te volgen pad. Wij kunnen ondersteuning bieden bij exit timing, fusies& overnames, joint ventures en investeringen. Gezamenlijk bereiken we succes.


SAMENWERKEN AAN GROEI EN SUCCES

Qmulus is een investeringsbedrijf dat groeikapitaal verschaft aan succesvolle ondernemers bij het realiseren van hun groeidoelstellingen. Wij investeren graag in schaalbare, (snel)groeiende ondernemingen met een verdedigbaar concurrentievoordeel. Onze specifieke aandacht richten wij op middelgrote ondernemingen die hun plannen niet voldoende kunnen realiseren door gebrek aan kapitaal. Lees meer >

Bouwen aan een duurzame relatie

Qmulus heeft niet per se een korte termijn focus, maar streeft naar een duurzame relatie van wederzijds respect en vertrouwen. De specialisten van Qmulus hebben lange en brede ervaring met vermogensbeheer en corporate finance. Zij bieden, wanneer nodig, financiële, strategische, operationele en management ondersteuning om bedrijven naar een hoger niveau en volgende fase te brengen. Lees meer >

Missie

Deelnemen in ondernemingen die op weg zijn, of de potentie hebben, een groot, eenvoudig en succesvol bedrijf te worden.

Deelnemen in schaalbare, (snel)groeiende ondernemingen met een verdedigbaar concurrentievoordeel.

Bijdragen aan de groei van Nederlandse ondernemingen die internationale ambities en mogelijkheden hebben.

Met veel passie en plezier samen met creatieve en ondernemende mensen successen behalen op korte en lange termijn.

Delen van onze professionele kennis op het gebied van operational excellence, innovatie, uitrollen van een Buy&Build strategie en waardecreatie. Om zo de ondernemers en de ondernemingen te verbeteren en meerwaarde te realiseren.

Bijdragen aan het creëren van blijvende waarde voor de aandeelhouders, de medewerkers en de klanten van de portfolio bedrijven.


contactgegevens

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

  • Nieuwe Duinweg 24
  • Postbus 800
  • 2501 CV Den Haag
Blijf op de hoogte via social media